Airdesign Volt 4

Volt 4 är fortsättningen på Airdesigns populära #speedmachine serie. EN C fast denna gång i tvålinors utförande. En EN C skärm som passar EN C piloter.  Samma säkerhet och komfort, fast ett helt annat fartregister och större kontroll framförallt på speed! En suverän XC skärm för den som vill äta kakan å ändå ha den kvar, Volt 4!!! 

Själv har jag nu runt 70 timmar i min Volt4 och är jättenöjd med handling, prestanda, start och landningsegenskaper samt säkerheten. Min har custom colours som kostar lite extra fast gör din skärm lite mer personlig. 

Pris 49000kr 

De tre olika faserna av Vertical 4
Efter första provflyget med nya fina Radical 4 från Supair Pris 9900 kr

Supair Radical 4

Radical 4 är en helt ny sele. Komplett med vändbar ryggsäck/airbag med väldigt bra packvolym och smarta lösningar för att bära bekvämt. Jag fick ner min Airdesign Volt 3 Large i säcken… 
Hög komfort och bra nog viktstryning. Jag flyger en hel del med min Radical4, stormtrivs med den både som vardagssele samt hike and fly och med min Flow Mullet(Parakite) 

Jag har en Large hemma i lager i Vänersborg för omedelbar leverans. 

Pris 9900 kr(Sensommarpris 8000kr komplett för det set jag har hemma! )

Flow Mullet

Mullet är en helt ny variant av skärmflygning, Mullet bygger på fullreflex paramotorskärmen RPM2 fast i detta utförande med Parakite risers. Dvs du har hela fartregistret i bromsarna. Noll broms betyder fullt uppsläppta trimmers å full speed… Supersolid skärm, Uncollapsible säger Flow. 

På ett blåsigt kusthang blir det inte roligare än så här!!! Jag lovar. Se gärna min lilla film från Hvide Sande när jag flyger min Mullet tillsammans med Beni och Benni från Flare… 

https://www.youtube.com/watch?v=vjCKx0MLo8A 

 

För mer info och pris, hör av Dig 🙂